top of page

Beste leden...


Beste leden

De dagrit van 16 augustus aanstaande is deels hertekend, waardoor het aantal kilometers ook de hoogte in ging. Daarom werd als nieuwe startplaats Lo gekozen. Startplaats wordt Café Loobrug, aan de Lovaart te Lo. Om er te geraken volg je de E 40 richting De Panne, afrit Veurne en dan de N 8 richting Ieper. Na Hoogstade kom je aan het kruispunt van de N 364 met links Lo aangeduid. Volg de n 364 richting Lo tot voor de Lovaart.

Voor het middageten moest eveneens een andere lokatie gekozen worden, op het marktpleintje van St-Omer. Brasserie Dickens , tf. 0033-321 888626; Er is keuze tussen hamburger friet , pasta Carbonara of pasta met kaas en forestièresaus.

Samenkomst zondagmorgen om 07.15 op de markt te Knokke, start voorzien te Lo om 09.00 uur.

Volgende week wordt er niet op woensdagavond gereden, omdat er dan vuurwerk is en de Jumpers teug de parking uitbaten aan de Laguna Beach.

Donderdag 19.00 uur dus de midweekrit. De laatste woensdag van dit seizoen is er dan de groepsfoto aan de Knokse Bandencentrale, iedereen uiteraard in de nieuwe outfit. Er wordt afgeweken van de kalender in die zin dat een aangepaste winterrit Moerkerke gereden wordt, met aankomst aan Ter Mude, voor de algemene vergadering voor de internationale reis. Tot op heden is het nog altijd zo dat de heenvlucht op zondag 6 september is, om 06.05 uur. Afwijkingen zijn nog altijd mogelijk, tegen 26 augustus kan dit met zekerheid meegedeeld worden.

Zaterdag 15/08 wordt zoals op zondag om 09.00 uur gestart voor het ritje Oostkamp.

Eddy


bottom of page